вторник, 1 сентября 2015 г.

13 сайтів, що врятують вас від нудьги

увають дні, коли вдається швидко закінчити купу справ, і врешті-решт навіть нема чим зайнятися. Але сидіти без діла нудно, а лінь не дає здійснити великі подвиги. Хочеться просто розслабитися і не думати ні про що. Саме для таких цілей, напевно, і придумали сайти, що на перший погляд здаються безглуздими.

Приготуйтеся "залипнути" перед монітором. Ось 13 веселих сайтів для тих, хто хоче розвіяти нудьгу. 

Тріскаємо бульбашки


Сайт mariemarie - не що інше, як шматок бульбашкової плівки. Прикольна ідея, якщо врахувати загальнолюдську любов до цього винаходу, але все ж до реальної плівки їй далеко. По-перше, занадто гучний звук, а по-друге, - нема тактильних відчуттів, а це - найважливіше в процесі знищення бульбашок. Зате у цього сайту є величезний плюс - тут ніколи не закінчується поле! Завжди можна взяти новий шматок і продовжити своє варварське заняття. 

Робимо мультик


Цей сайт дозволяє малювати прикольні короткі мультфільми та анімашки. Після успішного завершення ваше творіння можна опублікувати. Також можна переглянути мультфільми інших користувачів. 

Загадуємо бажання


Якщо вам рідко вдається побачити зірку, що падає, і загадати бажання, ласкаво просимо на сайт Push A Wish. Хмарки, що злегка колишуться, і зірка - все, що, на думку творців, вам потрібно. Після того як вона впаде, вас привітають і запропонують заходити на сайт щотижня, аби загадувати свої бажання. Адже мрії стають реальністю кожного дня, то чому б вашому бажанню не здійснитись? 

Бавимось з водою


На сайті ви побачите невеликий резервуар з водою і занурену в неї кульку. На WebGL Water можна як завгодно крутити камеру за допомогою мишки, вмикаючи і вимикаючи гравітацію, змінювати джерело світла, зупиняти анімацію. Води можна торкатися: на ній, як і в реальному житті, залишатимуться круги. Дуже розслабляє і заспокоює. 

Показуємо обличчя


Назва сайту Turn Your Name Into A Face ("перетвори своє ім'я на обличчя") прекрасно описує його призначення. Ви вводите своє ім'я, а сайт генерує смішного піксельного чоловічка. 

Бавимось кульками


Навряд чи цей сайт затримає вас більш ніж на хвилину. Ball Pool - це щось на зразок гри, в якій можна "тягати" кульки по екрану. Вони так кумедно скачуть! Примітивна, але приємна анімація змусить зависнути тут на якийсь час. 

Слухаємо шум дощу в кафе


Цей сайт для тих, хто давно відчув чарівність хвилин, коли ти просто сидиш в дощову погоду в затишному невеликому кафе біля вікна, повільно сьорбаючи каву з теплим круасаном. Тут є два тумблери – для шуму кафе і шуму дощу – та регулювання їх гучності. Відкривши сторінку, ви можете налаштувати найбільш вдале співвідношення для себе і насолоджуватися отриманим результатом. 

Малюємо неоновий вихор


Neon Flames - це дещо незвичний сервіс, де можна малювати і створювати дивакуваті неонові хмарки. 8 кольорів і великий набір параметрів дозволять вдосталь поекспериментувати. Зберегти своє творіння можна, натиснувши на кнопку Download у правому верхньому кутку. 

Стаємо хакером


Ви хотіли б відчути себе крутим хакером чи програмістом? Тоді цей сайт просто створений для вас. HackerTyper емулює написання програми у вашому браузері. Ви натискаєте випадкові клавіші на клавіатурі, а на екрані формується код, наче ви його набрали самотужки. З HackerTyper можна й перед друзями повихвалятись. 

Байдикуємо


Do Nothing For 2 Minutes - сайт, де можна просто трохи відпочити, взяти коротку відпустку від буденної метушні всього на 2 хвилини та набратися сил та енергії. І не забувайте, що не можна торкатись мишки чи клавіатури під час відпочинку, інакше доведеться починати все з початку. Просто сидіть і нічого не робіть 2 хвилини. Це ж прекрасно! 

Малюємо піском


Простий клік мишкою висипає зовсім трохи піксельного пісочку. Подвійний клік провокує нескінченний потік піксельного піску з курсора. Трохи потренувавшись, можна "насипати" гори, море, озеро, травичку... Але будьте обережні, на цьому сайті можна зависнути надовго.

Грюкаємо дверима


Цей сайт буде корисним не тільки коли нема чим зайнятися, але й коли хочеться гримнути дверима, щоб заспокоїти нерви. Відкрийте сайт і гримайте на здоров'я. Будьте певні, ніхто не образиться. 

Зробити все добре


Сайт складається з однієї чарівної кнопки, призначеної для регулярного поліпшення життя. Рекомендується для використання фахівцям різних професій, як в комерційних, так і в особистих цілях. Спробуйте, а раптом спрацює! 

Редакція

(via)

Комментариев нет:

Отправить комментарий